Teras Etkinlikleri
598

Teras Etkinlikleri

İsmail Beşikci Vakfı insan hakları, demokrasi ve kamusal fayda sağlayan diğer konularda çalışan sivil toplum örgütlerine, meslek odalarına, inisiyatiflere ve kişilere mekânsal destek sunmaktadır. Vakfımızın teras katındaki toplantı ve panel mekânından yararlanmak isteyen kurumların en az bir ay önceden iletişim sayfamızdaki formu doldurmaları ve iki referans ile info@ismailbesikcivakfi.org  e-posta adresine yollamaları gerekmektedir. Başvurular en geç iki hafta içinde sonuçlandırılacaktır.

Etkinlikler ve mekandan yararlanmak için iletişim sayfamızdaki formu doldurunuz.