İBV Başkanı İbrahim Gürbüz'den Hocamız İsmail Beşikci Hakkında Açıklama

Değerli arkadaşlar,

Sizlere güzel bir haber vermek istiyorum. İsmail Beşikci Hocamız yoğun bakımdan çıktı ve özel odaya alındı. Hocamızı, Xalid Sadinî, Dr. Gencettin Öner ve Prof. Dr. Cenap Ekinci ile birlikte özel odaya yerleştirdik.

Hoca bize, “Beni ne zaman hastaneden çıkaracaksınız?” diye sordu. Ben de kendisine biraz sabır göstermesi gerektiğini, kendisinin büyük bir direnişin sembolü olduğunu söyledim. Ayrıca, Kürd halkının kendisini çok sevdiğini ve Kürdistan’ın her parçasından, her kesiminden insanların onun etrafında birleştiğini dile getirdim. “İnşallah bu vesileyle Kürd ulusal birliği oluşur” dedim.

Değerli arkadaşlar, eğer İsmail Beşikci’yi gerçekten seviyorsak ve onun sağlıklı bir şekilde ayağa kalkmasını istiyorsak, ille de onu görmek için çaba göstermemeliyiz. Hocamızı bir süre izole etmek zorundayız. Çünkü etrafta oldukça yaygın bir grip ve Covid salgını var. Bu konuda anlayış göstermenizi rica ediyoruz.

Son olarak, Kürdistan’ın ve dünyanın dört bir yanından kendisine selam ve sevgilerinizi ilettiğimde çok duygulandı. Görüşme boyunca yüzünden gülümseme eksik olmadı.

İbrahim Gürbüz

1 Ekim 2025, Saat: 17.00

Yaklaşan Etkinlikler
  • 04
  • Eki
  • 27
  • Eyl
Referandûma Serxwebûna Kurdistanê
  • 16:00 - 17:00
  • İsmail Beşikci Vakfı / 1. Salon
  • 30
  • Ağu
Haberler
TEŞEKKÜR

Halkımızın Kalbi Sarı Hocası İle Atıyor!
Sevgili hocamız İsmail Beşikci yoğun...

BAŞSAĞLIĞI

Dersimli Kürd Ressam Rıza Topal’ın Vefatını Üzüntüyle Öğrendik.
Sanat, bir...