İsmail Beşikci Akademisi - Bahar/Sonbahar

• Saat:

Etkinlik Açıklaması

Sözü Elinden Alınmış Olana Dair Bilgi Üretimi

Bu yıl gerçekleştireceğimiz İsmail Beşikci Akademisi Bahar 3 programımız “Sözü Elinden Alınmış Olana Dair Bilgi Üretimi” başlığı altında gerçekleşecektir. Bu program 29 Mayıs ve 26 Haziran 2021 tarihleri arasında, beş hafta boyunca her cumartesi günü 14:00 – 17:00 saatlerinde online olarak Zoom platformu üzerinden gerçekleşecektir.

İsmail Beşikci Vakfı’nın Kürt Çalışmaları, akademik özgürlük ve ifade özgürlüğünü geliştirme hedefleri doğrultusunda Bahar Akademisi programı; hali hazırda lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimi almakta olup ileride Kürt Çalışmaları alanında eğitimlerini sürdürmeyi hedefleyen öğrencilerin akademik kabiliyetlerini güçlendirmeye yöneliktir. Bununla beraber benzer hedefleri taşıyan öğrenciler ve akademisyenler arasında bir ağ kurup bilgi alışverişinin sağlanmasına zemin hazırlamak istemektedir.

Programa sınırlı sayıda öğrenci kabul edilecektir; programa kabul edilen öğrencilerin derslere düzenli katılımı beklenmektedir. Program sonunda beş haftadan dördüne katılan öğrencilere katılım belgesi verilecektir.

Son Başvuru Tarihi: 23.05.2021
Sonuçların Açıklanacağı Tarih:24.05.2021
Programın Başlayacağı Tarih: 29.05.2021
Programı Biteceği Tarih: 26.06.2021