Kütüphane
504

Kütüphane

initial image

Vakfımız, Dr. İsmail Beşikci’nin uzun yıllar içinde büyük bir emek ve zahmetle biriktirdiği kitap, gazete ve dergilerden oluşan koleksiyonu içeren bir araştırma kütüphanesine ev sahipliği yapmaktadır. İstanbul Beyoğlu’nda bulunan vakıf merkezimizin iki katı bu araştırma kütüphanesine ayrılmış olup kütüphanemiz üniversite öğrencileri, akademisyen ve araştırmacılara hizmet vermektedir. 12.000 kitap 800 farklı dergi ve 97 farklı gazeteden oluşan 3000’e yakın gazete arşiviyle 2012 yılından bu yana araştırmacıların hizmetine açılmış durumdadır.

Kütüphaneyi Kürt çalışmalarına yönelik daha gelişkin bir araştırma kütüphanesi haline getirmek için çalışmalarımız devam etmektedir.

Katolog taraması için:  http://192.168.1.119:9001/

Kütüphane Materyal Tipleri