Paneller ve Konferanslar
596

Paneller ve Konferanslar

Birlikte çalışma ve üretimin önemine inanan İsmail Beşikci Vakfı, birçok üniversite, sivil toplum örgütleri, inisiyatifleri ve yayınevleri ile ortak etkinlikler düzenler. Bu şekilde bir taraftan kurumlar arasında iletişim, işbirliğinin ve etkileşimin arttırılması yanında Kürt çalışmaları alanındaki eser ve ürünlerin daha geniş bir kesimle buluşturulmasına katkı sunulması amaçlanmaktadır.

Uluslararası Kürt Çalışmaları Konferansı

Dördüncüsü 2020 yılında gerçekleştirilecek olan Uluslararası Kürt Çalışmaları Konferansının hazırlık çalışmalarına başlanmıştır. “Kürt Dili” ana temasıyla düzenlenmesi düşünülen konferansta Kürt dilinin akademi, görsel ve yazılı basın, sosyal medya ve gündelik hayatta kullanımı konusunda kat edilen gelişmeler ve karşılaşılan sorunlar ele alınacaktır.

Yaklaşan seminer ve panellerle ilgili bilgi almak için iletişim sayfamızdaki formu doldurunuz.