İsmail Beşikci Vakfı bünyesinde “Sinema Seminerleri” devam ediyor.

Her yılın Bahar ve Güz dönemlerinde gerçekleştirilmesi planlanan seminerlerde Türkiye ve Dünya sinemasının farklı örnekleri üzerinden belirli temalar, sosyal teori, felsefe, psikanaliz ve film kuramları aracılığıyla tartışılacaktır.
İlk seminer konusu “Kürt Sineması” olarak belirlenmiştir.

Türkiye, İran, Irak ve diasporadan farklı yönetmenlerin filmlerinin izleneceği etkinlik iki haftada bir Cumartesi günleri saat 15.00da gerçekleşecektir.

Vakfımızda, Kürt Sineması Seminerleri kapsamında, 19 Mayıs 2018 Cumartesi günü, yönetmenliğini Erol Mintaşın yaptığı “Annemin Şarksı” isimli filmin gösterimi yapılacak ve gösterim sonrasında film üzerine tartışılacaktır.

Katılımınız bizi mutlu edecektir.

Tarih: 19.05.2018
Saat: 15.00
Film: Annemin Şarkısı
Yer: İsmail Beşikci Vakfı (Kuloğlu Mah. Ayhan Işık Sk. No:21/ 5 Beyoğlu )
Düzenleyenler: İsmail Beşikci Vakfı, Dr. Sebahattin Şen

Seminer herkese açık ve katılım ücretsizdir.

Sinema Seminer Programı Etkinlik Takvimine ekten ulaşabilirsiniz.

Li weqfa me di çarçoveya Semînerên Sînemaya Kurdî de 19ê Gulanê 2018 an roja şemiyê fîlma bi navê “Klama Dayîka Min” ku Erol Mintaş derhêneriya wê kiriye dê bê nîşandan û piştî nîşandana fîlmê gengeşî li ser fîlm were kirin.

Em ê bi beşdarbûna we kêfxweş bin.

Roj: 19.05.2018

Saet: 15:00

Fîlm: Klama Dayîka Min

Cih: Hola Terasê ya Weqfa Îsmaîl Beşîkcî

Amadekar: Weqfa Îsmaîl Beşîkcî, Dr. Sebahattin Şen

Semîner ji her kesî re vekirî ye û bê pere ye.

Hûn dikarin bernameya Semînerên Sînemayê di pêvekê de bixwînin.