12 Temmuz 2015 tarihinde Barzani Vakfı Başkan Yardımcısı Musa Ehmed ve Barzani Vakfı Dış İlişkiler Sorumlusu Karzan Nûrî vakfımızı ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında Vakfımız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gürbüz, vakfımızın Denetim Kurulu üyesi Muhammet Gözütok ve Vakfımızın Danışma Kurulu üyesi Necip Yeşil yer aldı. Görüşmede her iki vakıf arasındaki ilişkiler ve iki vakıf arasında imzalanmış olan protokol sonrasında yürütülecek olan ortak çalışmalar görüşüldü. Görüşme sırasında Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim Gürbüz tarafından Barzani Vakfı yöneticilerine Vakfımızın yayınevince yayınlanan, Prof. Dr. Bahattin Gümgüm’ün hazırlamış olduğu Kürtçe-Türkçe-İngilizce Fen Bilimleri Sözlüğü hediye edildi. Görüşme sonrası vakfımızın düzenlemiş olduğu yemekte Barzani Vakfının yöneticilerinin yanı sıra Güney Kürdistanlı emektar siyasetçi Cemal Alemdar ile birlikte Kürdistan’ın yakın geçmişi, Kürdistan’daki sivil toplum kurumlarının çalışmaları üzerine sohbet edildi.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11