İsmail Beşikci Vakfı’nda “Barış Süreçleri Söyleşileri”

Savaşların, kanlı iç çatışmaların akabinde yaşanan “Barış Süreçleri” dünyanın birçok ülkesinde gündeme geldi. Mozambik, Güney Afrika, Ruanda, Kamboçya, Siera Leone ve Darfur’da yaşanan süreçler bu yönüyle önemli deneyimlere ev sahipliği yapıyor. İsmail Beşikci Vakfı’nda Fehim Işık’ın moderatörlüğünde her salı günü saat 19.00’da deneyimli gazeteci Ramazan Öztürk’ün sunumuyla bu ülkelerde yaşanan gelişmeler masaya yatırılacak. 6 hafta boyunca sürecek söyleşilerde, ayrıca Ramazan Öztürk’ün “Barış Süreçleri” deneyimlerini paylaşacağı ülkelerde çektiği belgesellerin gösterimi de yapılacak.

“Barış Süreçleri Söyleşileri” - 2

Konu                                      :  Güney Afrikada Barış Süreci Deneyimleri

Moderatör                              :   Fehim Işık

Konuşmacı                             :   Ramazan Öztürk

Tarih                                      :   23 Nisan 2013

Belgesel Gösterimi                :   19.00 – 19.45

Sunum                                   :   19.45 – 20.30

İSMAİL BEŞİKCİ VAKFI

İstiklal Cad. Kuloğlu Mah.

Ayhan Işık Sok. No: 21/1-4

Beyoğlu/İstanbul