Kamuoyuna Duyuru

İsmail Beşikci Vakfı 7 Şubat 2018 tarihinde olağan Genel Kurulunu gerçekleştirmiştir. Vakıf senedimize göre Mütevvelli heyeti iki yılda bir yeni bir yönetim görevlendirir. Genel Kurul , Vakfımız Mütevvelli Heyeti üyelerinden İsmail Beşikci ,İbrahim Gürbüz ,Ruşen Arslan ve İsak Tepenin ve eski yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. Mütevvelli Heyeti, vakfımıza yeni arkadaşlarımızın katılımıyla bir nöbet değişikliğini uygun görmüştür. Mütevvelli Heyeti , kuruluşundan itibaren altı yıldır Başkanlığını İbrahim Gürbüz ün yaptığı yönetim kurulu üyelerine çalışmalarından , emek ve fedakarlıklarından dolayı teşekkürlerini sunar , yeni yönetim kurulu üyelerine görevlerinde de başarılar diler.

İsmail Beşikci Vakfı Mütevvelli Heyeti