•
 * İSMAİL BEŞİKCİ VAKFI KÜRT SİNEMASI SEMİNERİ 8                                      * KONFERANS DUYURUSU                                      * İSMAİL BEŞİKCİ VAKFI KÜRT SİNEMASI SEMİNERİ 7                                      * Nevrozunuz Kutlu Olsun! Newroz Pîroz Be!                                      * İSMAİL BEŞİKCİ VAKFI KÜRT SİNEMASI SEMİNERİ 6                                      * DENG û BÊJ ETKİNLİK DAVETİ                                      * Tüm kadınların "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü kutlarız                                      * İSMAİL BEŞİKCİ VAKFI KÜRT SİNEMASI SEMİNERİ 5                                      * İSMAİL BEŞİKCİ VAKFI KÜRT SİNEMASI SEMİNERİ 4                                      * Kamuoyuna Duyuru                                      * İsmail Beşikci Yazdı                                      * İsmail Beşikci Yazdı:"Ermeniler, Kürdler..."                                      * İsmail Beşikci Yazdı: Yeni Bir KDP Kurma Çalışmaları                                      * İbrahim Gürbüz yazdı: Avustralyadan İzlenimler                                      * İsmail Beşikci Yazdı: Sözlü Tarihten Gerçeğe: Diyarbekir                                      * İsmail Beşikci, Avustralya Gezisi                                      * İsmail Beşikci Yazdı: Hayatımdan Kesitler                                      * İsmail Beşikci Vakfı Diyarbakır Şubesinde geçtiğimiz hafta üç seminer verildi.                                       * İsmail Beşikci Yazdı:                                       * İsmail Beşikci Yazdı: Peşmergelik Yüce Bir Değerdir